tirsdag, juni 12, 2007

Timm Vladimir er et fjols


Skal vi ikke give ham en stor hånd? Han er da en rigtig samfundsrevser. Se artiklen her.

Jeg synes ikke, den hyperpopulære, på-højden-af-sin-karriere stand-upper skal stoppe her. Hvorfor ikke udnytte mulighederne som radiovært fuldt ud? Næste gang et hold roterer hjem fra Afghanistan, efter at have bidraget til genopbygning af landet, under konstante angreb fra fanatiske taliban-terrorister, kan Timm Vladimir komme med en opfordring til lytterne: mød op ved landingsbanen og kast ekskrementer mod soldaterne. Det så man amerikanske tropper blive udsat for, når de vendte hjem fra Vietnam.

Altid herligt, når folk på hjemmefronten fører psykologisk krigsførsel mod de udsendte tropper - det er simpelthen for nemt, hvis vore soldater skal nøjes med at sende en af deres kammerater hjem i en pose nu og da. Villy Søvndal (se dette link for et eksempel på mandens niveau) må snart være på banen med en billigelse af den indsigtsfulde debattør Timm Vladimirs karakteristik af ISAF-styrken.

Det eneste, der undrer lidt, er, at hr. Vladimir ikke gik hele vejen og sagde "barnemordere" - TV 2 Radio kunne så måske have fået endnu mere opmærksomhed. Rygtet går, at de er trætte af kun at have 19 lyttere.

Thorbjørn Hein

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Stjerne uden hjerne!!!

robertkrogh sagde ...

Hørt!

Unknown sagde ...

Han burde have en lille tur syd på, bare i 6 md.

robertkrogh sagde ...

Hørt!

Hr. T.H. sagde ...

Tjek i øvrigt den debat, man kan følge ved at klikke i bunden af artiklen på B.T. Der var et par så hjernedøde kommentarer, at jeg oprettede mig som bruger og skød foreløbig et par indlæg af.

De ligger på side 9 og 10 af den igangværende debat, hvis I gerne vil springe de andre indlæg over.