mandag, februar 20, 2012

To nye bjørnebanditter blev gardere

Ja, jeg tillader mig at tilføje et udråbstegn:

To nye bjørnebanditter blev gardere!

Nu tidligere rekrutter Peter Vissing og Søren Petersen gennemgik for et stykke tid siden den sagnomspundne Rextur ved Den Kongelige Livgarde. To på landevejene allerede afprøvede marchgængere er trådt ind i det hæderkronede regiments rækker.

af Thorbjørn Hein

Vissing på Rextur.
Søren Petersen viste exceptionelt god stil ved problemfrit at gennemføre Nijmegen på et livgardehold kort tid før, han overhovedet var begyndt som rekrut ved regimentet. Peter Vissing så vi på Fulda, hvor han sammen med førnævnte Søren godt nok kun tog semi-slatne 2x21 km i stedet for 2x42. Alene ved at tage med demonstrerede Peter imidlertid stor, stor overhøjde for en simpel rekrut.
Nu har de gennemført den traditionsrige Rextur; en hård og grænseoverskridende feltøvelse, der i mangen et år har markeret transitionen mellem at være RK og at være garder. At være god til at gå er i øvrigt en endog meget stor fordel på sådan en øvelse, skal jeg hilse og sige.

Stort tillykke skal lyde til begge de unge mænd, der nu for Peters vedkommende er fuldgyldig bjørnebandit. Søren mangler endnu en detalje, nemlig at deltage på en uformel træningstur - det gjorde Peter i januar. Siden den slags er ren fornøjelse kombineret med lidt slentren, regner vi gamle med, at det kun er et spørgsmål om tid, før signaturen her skal til at opdatere medlemsgalleriet. Om jeg i så fald får det gjort er en anden ting, det er et farligt hyr!

Et forsinket tillykke lyder fra webmaster Hein.

Vagtgående garder Søren Petersen.
Rex på skulderen - og medalje på brystet.
MEGET sjældent syn på en værnepligtig menig.

Ingen kommentarer: