søndag, februar 19, 2012

Hyggetur til Brøndby

  • Navn: Hyggetur til Brøndby
  • Rute: Zig-zag fra Toftegårds Plads til Brøndby og retur mod Valby
  • Deltagere: Fyhn, Rathmann, Johnny, Leu, Vissing, Weddin, Holle, Rasmus HIF, Hein
  • Dato: 21 JAN 2012
  • Distance: 15 km ... cirka!
  • Tid: Cirka 2:30 timer, afbrudt af mange og langvarige pitstop ...
  • Gennemsnitsfart: 6,0 km, når vi engang imellem rent faktisk var på ruten.
  • Samlet træningsstatus: kan ses her.

Pitstop 2, i nærheden af stadion. Jimmy taler fagforening!
Her kommer en reportage forfattet af Thorbjørn Hein fra en træningssamling, der fandt sted for en måned siden.

Ja, overskriften er et paradoks, jeg ved det ... HIF skulle spille træningskamp mod Brøndby, ude på træningsbane 21, eller sådan noget, så ingen tilskuerfaciliteter overhovedet kunne forventes. Mega-fan Fyhn syntes dog, at den kamp var en glimrende anledning til en spadseretur.

Rasmus HIF, topscorer for HIF's ynglingehold 1989, var
gæstestjerne på marchholdet. Han fik vist ikke engang vabler ....
Starten gik fra Toftegårds Plads, og jeres blogmaster og skribent var så for sent på den, at feltet havde forladt området, inden han nåede frem. Almen slinger og tømmermænd får skylden :-)
Så jeg måtte stolpre igennem i 40 minutter for at indhente, men indhente gjorde jeg. Man kan nemlig altid stole på, at en march arrangeret af Fyhn vil have pitstops, og ganske rigtigt: På et udskænkningssted sad hele banden samlet og havde allerede fået adskillige gewesener. Jeg fik stukket en elefantøl i hånden, straks jeg trådte ind, ak-ak-ak, og den blev fulgt op af en ligeledes ventende fernet ...

Fyhn underholder entusiastisk i Brøndby
Ud i vinterkulden lidt tid, og så var vi fremme ved en beværtning i relativ nærhed af Hjalte Park (se link, det er den dag i dag genialt) og dertilhørende træningsanlæg. Der var stadig en god time til kampen, og der var ingen grund til at stå og vente langs en sidelinje uden stole eller bander, så vi genoptog indtaget af voksen-sportsdrik.

Som tiden gik, begyndte det godt nok at blive meget hvidt derude; efterhånden rasede en lille snestorm, og konsensus blev hurtigt nået: Vi dropper den kamp. Kun Rasmus HIF var vist oprigtigt skuffet og påstod, at han gerne havde trodset elementerne. Måske er det endda sandt, men der var rart, hvor vi var!

Jeg ved ikke, hvor længe vi blev, men vi taler mindst et par timer. Da vi brød op, brød nogle også med feltet og tog hjem, men vi var stadig en anseelig skare, da vi nåede Valby igen. Guiness på Valby Langgade dannede rammen om de fortsatte fornøjeligheder. Undertegnede forlod midlertidigt selskabet for at komplet foræde mig i dagens første måltid dér ved 17-tiden, nemlig en Buggi Burger på Den Sorte Gryde. Hjælp.

Raflebægerne buldrede på City Pub, her Johnny
Til sidst var vi kun Johnny, Helmand og undertegnede tilbage, og vi rundede aftenen af på City Pub på Vesterbrogade. Det var en meget lang dag, med meget lidt træning i forhold til. Udmærket, med andre ord! :-)
Sportsdrik for voksne oven på den beinharter træningJeg vandt givetvis for det meste!

Ingen kommentarer: