fredag, februar 07, 2014

Fotoindtryk fra 1864-Marchen

1864-Marchen. I weekenden 1.-2. februar 2014 stillede foreningen Marchteam Bjørnebanden for første gang et officielt hold til en større, organiseret vandring. Det blev en succes, takket være dels et rigtigt godt arrangement med i alt 650 deltagere, dels et med gæster tilgåede BB-hold, der svingede godt både på landevejen og ved fornøjelighederne før og efter støvletrampen.

Stor tak til alle på holdet, ikke mindst vores gæster, som var en fornøjelse at have med. Den gode oplevelse blev desuden optimeret ved adskillige personers ekstra indsats, som fx Patrick Horne, der bidrog med logistik, og CYBA fra SJLR, Henriette, der i denne omgang var støttet af (eller støttede sig op ad) Lene (også SJLR) om lørdagen. Flere kunne snildt nævnes, men inden dette bliver en oscartakketale, tør jeg godt på alles vegne rette stor respekt til Peter Kronborg for at have muliggjort den massive tilstedeværelse af danske og dansk-svensk-norske hold i uniform til 1864-Marchen. Og endelig et shout out til Mette Sehrt fra Sønderborg Turistforening, der var meget serviceminded og hjælpsom i hele forløbet op til og under turen.
Nedenfor lidt billeder.
Redigering den 12. februar: nyt holdbillede fra søndag er kommet til, nederst. Jimmi, træk nu den fane an! ;-)
/Thorbjørn HeinLØRDAG


SØNDAG


For fotografens vedkommende gik det over stok og sten videre fra Dybbøl til Bayern, hvor NATO-skolen i Oberammergau kaldte med endnu et kursus. En weekend med et stramt program, men godt var det.

12. februar: tilgang af holdfoto fra søndagen.


2 kommentarer:

Jörg Rückert sagde ...

Tak for de fine billeder. Jeg skulle väre gled hvis du kan få holdet til EBM inkl CYBA

Hr. T.H. sagde ...

Det skal der helt klart arbejdes på, Jörg! :-) Tak for rosen.