søndag, december 03, 2017

2 x 5 km Julemærkemarch 2016 (restant) og 2017

3. december 2017. Se nærbilleder nedenfor.
Hein gik sin officielle march nummer 100 en grålig søndag i Vanløse

For bloggerens vedkommende begyndte al marchhalløjet med 100 kilometer i streg til Dodentocht i Belgien under megen leben. Det var simpelthen min debut! 20 år efter blev march nr. 100 gået, og den var på yderst beskedne 5 kilometer, i Vanløse på en gråvejrsdag og uden en eneste tilskuer.

Eigil, Per Ole og undertegnede mødtes til en kop kaffe og en ostemad i en hyggelig kælder, som var pyntet op til jul og befolket af 4-5 ganske gennemført nisseudklædte personager, andre arrangører samt en snes gængere. Ved Julemærkemarchen kan man over hele landet vælge mellem 5- eller 10-kilometerruter til støtte for den gode sag. Sidste år blev jeg forhindret i at møde op, men en arrangørerne - Kim "Røde" - gav dengang medaljen i varetægt til Per Ole, så jeg kunne gå en restanttur på egen hånd senere. Det blev så i dag, samtidig med årets udgave! I alt 10 kilometer og altså i princippet repræsenterende to ture på 5 klik hver.

Nedenfor et heltebillede, taget af en venlig mand ved navn Fessor. Ham havde vi ikke mødt før, men det viste sig, at han ligesom undertegnede har gået MAKONI. Desuden nærbilleder af de to medaljer samt endelig et nærbillede af et plastikjuletræ med garder i baggrunden (bare fordi). Listen over de 100 gåture af stærkt variende længde (en MAKONI på 16 dage gælder fx som én) forefindes her: Hein on tour.

/ThorbjørnMarchtrio uden for startstedet. Foto: Fessor Evers/kamera: Thorbjørn Hein

År 2016.

År 2017.

Juletræ, Sværd & Trolddom, champagneglas samt garderstatuette. Yesssss.


Ingen kommentarer: