mandag, juni 30, 2014

Medalje: Den Kongelige Livgardes 350-års-jubilæum (The Royal Life Guards 1658-2008)Et par foto i anledning af regimentets fødselsdag i dag, den 30. juni.


Medaljen blev uddelt til deltagere i jubilæet i 2008, men kunne også anskaffes, når man som blogredaktøren var lovligt undskyldt ved at være i majestætens tjeneste langt fra Danmark (som i: Jeg var i Afghanistan). Der løb rygter om, at man fra regimentets side ville søge om kongelig approbation til at måtte bære medaljen på uniformen, men da den ikke er givet her seks år efter, er dét løb nok kørt. Man kan vælge at antage, at bæringsbestemmelserne er lig dem, Gardehusarregimentet har udgivet for deres jubilæumsmedalje.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Der er her ikke tale om en medalje, men alene om et festtegn. Festtegnet var alene i anvendelse i forbindelse med festlighederne ved jubilæet, og efterfølgende er det ikke tiltænkt, at tegnet skal anlægges hverken militært eller civilt. Festtegnet er derfor herefter at betragte som et behageligt minde om nogle gode stunder sammen med gardere i alle aldre i fejring af vort regiment; - Den Kongelige Livgarde.