søndag, oktober 09, 2011

Strækken ben med blå baret: FN-march i Odense

Kronborg med en hemmelig rygsæk, der for tiden
testes med henblik på eventuel indfasning i Forsvaret.
Oversergent Peter Kronborg og undertegnede smuttede fra henholdsvis Fredericia og København i den årle morgenstund for at vandre 20 kilometer i Odense omegn. Anledningen var den lokale afdeling af De Blå Baretters årlige veteranmarchtur. Michael Thyregod hentede mig på Banegården, tak for det, men gik en kortere rute sammen med sine tre drenge. Sådan, de kan jo lige så godt lære det!

Vejret er efterhånden blevet køligere her til lands, men det var udmærket at gå i, og der var et par fine rast på denne hyggelige, lille tur. Godt tre en halv time efter kl. 9-starten var vi retur på Bellinge Skole, og en time efter det sad jeg i en stillekupé på vej mod København. En god søndag formiddag.

Mere nedenfor.

Hvis man er interesseret i en tilsvarende tur, gennemfører De Blå Baretter/Næstved allerede om uge deres version. Se her for nærmere info.

/Thorbjørn


To tidligere FN-soldater: Peter på Cypern, Thorbjørn i Eritrea. Sidenhen har begge været udstationeret i noget mere urolige områder, men det er nu stadig noget særligt at have været udsendt med blå hat.

Forside af denne turs souvenir.

Bagsiden. Bedre billeder følger på et tidspunkt i medaljeføjetonen her på bloggen. 


Ingen kommentarer: