lørdag, juli 29, 2006

Nye billeder

HPRD's Nijmegenkoordinaor, Bo Flindt, har været så venlig at tilsende GEMCEE en cd-rom med billeder fra vores korte tur til Holland. Desværre er den computer, jeg arbejder fra pro tempore, ikke i stand til hente billeder og læserne må således vente med at se dem på www.gemcee.blogspot.com. Fotografierne vil blive lagt op ASAP.

HF

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Vi skal ihvertfald have lavet links med gode march tips.. a la gemcee, også kunne vi jo lave links til de march vi kunne forestille os at deltage i næste år!
B.R.K

Anonym sagde ...

http://home19.inet.tele.dk/bubbys/LGnans.jpg

SE LIGE HVORDAN BUMSEN KAN SE UD, når han er slank!!!!

B.R.K

Hr. T.H. sagde ...

Ja, damn, det er sgu et ret så cool billede, du har fundet der :-)Det ryger straks på vores egen blog!

Hr. T.H. sagde ...

I øvrigt: Flindts billeder kommer ikke på før anden uge af august. Jeg kan ikke uploade dem fra den computer jeg sidder ved for tiden, og i næste uge holder jeg lidt ferie. Så I kan glemme at pive over manglende foto om nogle dage.

Anonym sagde ...

Forefindes der eventuelt et foto af Bumsestikkeren fra hjemturen Niijmegen 2002? Jeg tænker her på den smukke scene, hvor der har været kort rast på en tankstation i Tyskland. Bumsen havde været inde og købe nyttigt føde - stor fransk hotdog og en vis mængde is

Hr. T.H. sagde ...

Den slags er fuldt ud tilladt, når man er på vej hjem fra 160 km's march, og i øvrigt i al stilhed har pådraget sig et nærmest maksimalt antal lemlæstelser :-)

Anonym sagde ...

jeg sender lige et par billeder jeg har fået af ørum, hein du har dem i morgen... bare glæd jer!!

BRK