torsdag, januar 13, 2022

Første "podieplads" ved et løb nogensinde

Soul Trail Cup 2022, 1. afdeling, SnekkerstenMilepæl. Lad mig sige med det samme: Træerne vokser ikke ind i himlen. Det var et løb med blot 23 deltagere på "min" distance, nemlig 9 km trail; andre løb 3, 6 eller 12 km, så der i alt var 115 glade deltagere til start i den lille løvskov Egebæksvang, helt nede ved Strandvejen i Snekkersten, lørdag den 8. januar 2022. Men kun 22 konkurrenter eller ej, så havde jeg kæmpe optur over at komme ind som nr. 2! Fyren foran mig løb Cph Half 2021 på 1t31m og dyrker OCR på eliteniveau; sådan en farligt hurtig type på 27 år er det ikke nogen skam at blive slået af (og jeg var ikke tæt på - Mark Theilgaard sluttede 1m19s foran mig).

Lidt uddybning og billeder nedenfor.

Det omtalte løb var 1. afdeling af den såkaldte Soul Trail Cup, som DGI arrangerer. Det er en "cup", så den med de bedste resultater over alle fem afdelinger bliver kåret som den samlede vinder inden for hver distancegruppe og køn. Logisk nok ligger jeg således nr. 2 i klassementet for 9 km-gruppen lige nu, MEN jeg har været inde og lure på deltagerlisten til næste løb: Flere herrer, der ved googling viser sig at have løbet meget hurtigere end mig ved andre arrangementer, er nu blevet eftertilmeldt cuppen. Idet det "kun" er de fire bedste resultater, der tælles med i den samlede stilling, kan man således fint misse fx det første løb og stadig vinde i sidste ende, så det er lidt ærgerligt for konkurrencemennesket i mig med de nytilmeldte ... Men "podiepladsen" forleden vil jeg tage med mig som en fed oplevelse, uanset om det rækker til en præmie efter femte afdeling.

Næste omgang er den 22. januar i Hillerød.

0,5% Skovlyst-øl ad lib i mål.

Det begyndte at regne ganske let undervejs, men det var allerede temmelig mudret inden; jeg luntede den tre kilometers rute som opvarmning inden selve ræset, så jeg var ikke overrasket over noget.

På med pullien af uld og så vandre til stationen og hjemad.

Det lirede logo for Soul Trail; medaljen er (givetvis) udformet på samme måde, hvis det er ligesom det enkeltstående løb, jeg deltog i det sene efterår 2019.


Ingen kommentarer: