søndag, december 23, 2012

Ølteltet i Heumensoord: billeder fra 2003

Ølteltet i Heumensoord. Denne serie blev bragt første gang i juni 2007. Nu har "moderartiklen"- i hvilken du vil blive introduceret til en klassisk anekdote i Bjørnebandens kanon (Banebrydende eksercits ydmygede hovmod) - fået et digitalt genoptryk. Hvorfor ikke denne her også, tænkte jeg ...

/Thorbjørn


2.-dagen: i mål, dvs. i Ølteltet, i den militære Heumenoordlejr. En smule trætte, men nu er der mere tid til bayeurs.
Robert fik næseblod på ruten ... Billedet taler for sig selv.


Er jeg på?! Der er dog stadig spræl i Robert (the Stive-Henning to be).


Lilleknudsen og Jens Madsen i Ølteltet.


3. dag: cykelordonans med langt garn!Det gældende hold i et ældre ægtepars forhave! Et stjernetræk af Fyhn, som købte de to hollænderes resterende øl (de havde lige nok), og bød holdet på en komplet overraskende bonus-rast. Genialt!


Onkel Ørum og Bumsen laver kort-RECCE.


Moral Officer par excellence, Fyhn, forklarer Carl Frederik det sidste stykke af 3.-dagens rute.


4. dag. Fut-fuuuuuut, her kommer et Livgarde-tog!


Togets brændstof er taktfast sang - kadencen sættes op, når man synger, og smerterne skubbes lidt i baggrunden.


Fremad, fremad, fremad!


At bære en blafrende fane hæftet på en massiv træstang, uden at bruge nogen form for faneholder, er hårdt arbejde.


I mål! AC og Asferg.


En særdeles flot debut til Carl Frederik, som gav den gas over norm - både på vejene og i Ølteltet. Bemærk den håbløst SPROF-agtige honnør, der lægges an til!


Per Ole var den bedste ordonans artikelskribenten nogensinde har oplevet, og benævnte skriverkarl har selv været ordo ... Så lad være, at medaljerne ser ud til at være kastet på skjorten af en blind & beruset parkinsonpatient.


Generalmajor Ulf Scheibye har taget turen til Holland for at overrække medaljer til de danske soldater, og ikke mindst for at præsentere Holdmedaljen til PL-R Hein. Og hans medaljer sidder vist i øvrigt heller ikke fuldstændigt optimalt ...


Gennemført, alle mand m/k igennem. Belønningen for at fuldføre med hele gruppen, er den runde Holdmedalje, som Bumsen stolt peger på.


Nijmegen-outfit a la Bumsen, lejren, sidste aften.

- åbenbart den moderigtige positur det år? Dette er fra Dag 2.Stive-Henning flyder over af tak til ordonansen. Siden flød Henning bare over ...


Asferg, den snog, låner holdførerens tropehjelm til at imponere med, og går derefter ret offensivt til sagerne i Heeumenords selskabelige liv.


Stemningsbillede. Et typisk et af slagsen.
Alle foto: AC

Ingen kommentarer: