mandag, december 10, 2012

Vandreklang: Stikkerne går til sød musik

Musik. Det er den faste læser bekendt, at jeg ynder at lytte til voldsom metal og techno, når jeg giver den gas på stier og veje. Det er min personlige smag, og hvis man kommer bedre ud over stepperne ved at lytte til Jodle Birge, må man jo leve med dét. Og jeg kunne aldrig finde på at gå med høretelefonerne på, hvis jeg er en del af en gruppe gængere - det er kun, når jeg træner alene, af åbenlyse, sociale årsager.

Her får I, den 27. juni 2012, en samling numre, der for mestendels vedkommende er "vintage rock". Musik at gå til! Det er, når jeg selv skal sige det, et temmelig genialt mix. I takker, og jeg må udbryde "åh, jeg be'r".

Jeg modtager meget gerne forslag til flere sange; skriv i kommentarfeltet, så kan det være, jeg opdaterer posten her. OG DET ER hermed gjort for første gang, i dag den 28. august 2012: Nina foreslog "Walking in my shoes" af Depeche Mode. Selvfølgelig, oplagt! Den er tilføjet.

Opdatering 10. december 2012: "Walk"af Pantera er på listen. Groovy metal, yo.

Tak til Jens K., Troels H., Christian G. og Simon L. for forslag. Og så har jeg stjålet heftigt fra denne artikel i den britiske avis The Guardian.

/Thorbjørn

Nederst er der et link til alle sangne samlet i én spilleliste på youtube.

***

Til sidst nogle numre uløseligt forbundet med de militære marchgængeres erindring om Heumensoordlejren i Nijmegen.
Alle numrene i en spilleliste her


3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Try walking in my shoes (Depeche Mode)
- Nina

Hr. T.H. sagde ...

Har først set denne nu. Den skal med! Er det dig, Bro? :-)

Hr. T.H. sagde ...

- eller Hanslien?