tirsdag, september 02, 2014

Jimmi Bear Bandit napper 100 + 25

Fin stil. Fanebærer, fagforeningsforkæmper og farmand Jimmi Rathmann rundede i august 100 + 25: hans første 100 kilometers Dodentochtmarch samt 25 år ved Forsvaret.
Læs om det nedenfor.

Jimmi berettede forleden til mig:

Så er den første 100 km march overstået - rigtig, rigtig fed tur.
Gik sammen med Søren fra Smørum (det var hans 28. gang, sindsygt), og en, der hedder Kjeld, der står for Brandemarchen; flink fyr.
Og de går sgu stærkt.

Før start i Belgien
Vi gik de første 50 km på 8 timer, og så gik der lidt ølrast i den, så vi kom ind på 20 timer.
Der var skybrud den første halve time, derefter regnede det i cirka 8 timer og så lige en halv times skybrud igen; så klarede det op og blev solskin. Så det var lidt blandet vejr!

Fødderne har det fint, benene er dog lidt trætte.
Livgardens omtale af Jimmys jubilæum:

25 år som ansat i forsvaret. 
Oberst overrasker soldat.
21-08-2014 - kl. 14:00

Midt i III Bataljons morgenmøde kom der pludselig et nyt punkt på dagsordenen.
I koordinering med oberstløjtnant Jan Stoltenborg (chef for III Bataljon), afbrød chefen for Livgarden pludselig mødet. Der var en glædelig anledning!
Oberst Klavs Lawes havde nemlig glæden af at kunne overrække 25-års gratiale til overkonstabel af første grad (OKS-1) Jimmi Rathmann.

Jimmi sidder på administrationskontoret i III Bataljon. Han er er en afholdt skikkelse, som dygtigt og loyalt udfører sine opgaver på fornem vis.

Chefen for III Bataljon, der ses i baggrunden, udviste i dagens anledning usædvanligt storsind og gav uden videre to gratis fridage til OKS-1 Jimmi Rathmann, nemlig den 23. og 24. august.

Ingen kommentarer: