onsdag, marts 20, 2013

Reportage: 21 km Burning Love Classic 2013


Burning Love Classic gennemført traditionerne tro – næsten

Til alles skuffelse brød Morten Bargisen med traditionen om at gå i nye støvler og få en stor vabel. Med et obskønt indtag af brændende kærlighed var det værkende mavesække snarere end ømme fødder, bjørnebanditterne fik at føle til Burning Love Classic 2013.

af Thorbjørn Hein

Sidste års genoptagelse af marchen Burning Love Classic (BLC) var en bragende succes: en frisk gåtur ad en nøje planlagt byrute og masser af socialisering efterfølgende. Der var derfor noget at leve op til lørdag den 9. marts 2013, men missionen lykkedes.

Fint diplom med holdbillede skal der til.
Morten er ansvarlig maskinmester for Rødovre Kommune, og en kollega havde bemærket hans hobby med at vandre. Det medførte, at Bjørnebanden påtog sig at gøre denne medarbejder en tjeneste ved at teste en løberute, der endnu ikke er officielt indviet. Kommunen har nemlig opsat skilte markerende forskellige ruter ved Vestvolden, en del af Københavns gamle forsvarsværker. Den længste er opmålt til at være en halvmaraton, og det passer glimrende til en BLC.

Det var et flot og fint forslag til en 21 kilometers vandre- eller løbetur, og Rødovre Kommune havde også sørget for skinnende sol denne sprøde og kolde lørdag. Mortens kollegas beslutning om en test viste sig nu at være rettidig omhu: Skiltene var smukt designede, ruten var varieret og naturskøn, men vejvisningen var til tider lettere forvirrende. Eksempelvis var et skilt med en lige ud-pil placeret midt mellem to veje i en Y-forgrening. Sååååeh skal man hvilken vej, igen? Vi håber, at Mortens grundigt fotodokumenterede tilbagemelding bliver udnyttet, for det er som sagt en flot tur, og det vil være en skam, hvis løbere/vandrere skal frustreres over ting, der er til at rette.

Start på Rødovre Station lidt over 9 lørdag morgen.
Johnny i kæk tophuestil.
Vi havde en del flere genoptankningsstop end sidste år, blandt andet hos en Spar-købmand, foran hvis butik vi vakte opsigt med vores indtagelse af læskedrik på et for ikke-marchgængere muligvis bemærkelsesværdigt tidligt tidspunkt. Hæ.

Ellers vil jeg ikke kede jer med en kronologisk rutebeskrivelse, der er en billedserie at iagttage i stedet.

Vi sluttede på Cafe Hp nær Valby Station. Per Ole havde fået ejerne til at sætte brændende kærlighed på menuen specifikt denne lørdag, til ære for os. Det var SÅ meget i orden, og i hvert fald denne signatur fik SÅ meget mavepine. Det var super. Morten havde ikke taget nye støvler på til dette års BLC, og ergo fik han desværre ingen vabler, som ellers er sædvanen (se her og her). Til gengæld hyggede vi os atter gevaldigt, atter gik vi godt 20 kilometer i marts, atter var vi syv mand (rigtigt mange af de andre er i Afghanistan dette forår), atter var det en unik rute – ligesom det givetvis vil være næste år. Stilstand er død, nye ruter!

Nok ord. Jeg vil lade Mortens og mine billeder fortælle resten af historien.

Pæne skilte. Men svært at se retningspilene!

  • Navn: Burning Love Classic 2013
  • Dato: 09 MAR 2013
  • Rute: offentliggøres senere på Rødovre Kommunes hjemmeside og i brochurer
  • Distance: 20,9 km
  • Tid: 3:43 timer
  • Gennemsnitsfart: 5,6 km/t, inkl. pauser (så vi gik i et raskt tempo)
  • Deltagere: Per Ole Fyhn, Johnny Madsen, Troels Stjernholm, Morten Bargisen, Daniel Rindorf, Brian Jean Lilia-Andersen, Thorbjørn Hein
  • Brændende kærligheds-medspiser: Bjørnebandit Carl Frederik Waage Beck.
  • Samlet træningsstatus: se her.


Parkerede biler = usynligt skilt. Ærgerligt, hvis man løber og har travlt.


Det famøse skilt ved Y-forgreningen. Skribenten ses gestikulerende: Jeg antyder, at et lige ud-skilt midt imellem to veje, der begge går lige ud, er mindre anvendeligt.

Hesteland.


Ensom stol.
Tidlig rast!

Don't ask ...
Der blev holdt omkring 7 km/t, når vi endelig gik.

"ACAB", "Hash", "Smoke weed every day". Jo-joooo ...


Da vi stadig troede på, at foråret var cirka kommet.


Vindblæst rast.


Damhussø
Fremme ved udgangspunktet. Så var det i bil eller tog videre til ...
... Cafe Hp.

Bænket.

Masser - MASSER - af det her for kun 75 kroner. Et fund. Jeg kom til at spørge, om de havde brown sauce. Tjeneren mindede om cafeens navn og bekræftede, at jo, på Cafe Hp har de HP-sovs. Hehe, ok, dumt spørgsmål.

Søreme, om ikke C.F. var i København. Han kom forbi, da han var færdig med dagens dont. Han spiste næsten ingenting. Sådan går det, når man kommer ud af træning! 

Det havde været okay cool, hvis Carl Frederik havde gået ruten med denne form for oppakning.

Ingen kommentarer: