fredag, august 19, 2011

Medaljelir: Lundaspelen ...!
1. plads, WASA Cup, Lundaspelen 1997 (?)
Vundet med F.I.F.'s U21-hold (HerreUngdom)

Læsere, der kender webmaster Hein fra den virkelige verden, ved, at jeg kan blive en kende anspændt ved at se danske uniformer klistret til med ureglementerede sild og medaljer fra diverse marcher andre end Nijmegen, det være sig DANCON-marchmedaljer, Hærvejsmarchen eller alle mulige andre fine ture. Flot at have gået dem, det er ikke det, men jeg finder det upassende (hvis De, kære læser, har det anderledes, og føler Dem truffet, skal det ikke skille os ad ... nødvendigvis).

I Bjørnebanden har vi nu og da joket om, hvad vi kunne få lavet sild på, hvis det var, vi ville bryde uniformsreglementet uhæmmet; gerne falder snakken på den slags, hvis vi lige har set en uniformeret personage uden nogen missioner under bæltet, men alligevel med tre-fire rækker sild, hvoraf måske én række er efter bogen!

Per Ole har talt om at få lavet en for sin Flidspokal som puslingespiller i Hvidovre I.F.'s fodboldafdeling anno 1980. Undertegnede selv ville synes, det var sejt at få lavet en sild for denne guldmedalje fra Lundaspelen, vistnok december 1997. Der medvirker vist 4.500 håndboldspillere i dette legendariske, internationale håndboldstævne, og at have vundet dét, er efter min mening mange gange sejere end at have slæbt sig igennem 20-25 kilometers DANCON-march med lidt oppakning ...!

Det kan være vi skal have lavet de sild alligevel, Per?!

/Thorbjørn

Ingen kommentarer: