tirsdag, august 09, 2011

Kontrolmarch Christiansminde 2009

Frokostrast søndag. Igen i år var dyrlægens natmad udeladt.
Der er altid plads til forbedringer.
NOTE:
Denne artikel blev skrevet af Robert for et par år siden.

***

Så blev det endnu en gang tid til at trave området omkring Frederikssund tyndt, i forbindelse med den sidste officielle kontrolmarch den 23. og 24. maj.

af Robert Krogh SteffensenUdgangspunktet for marchen var for første gang Jægersprislejren, da kursuscenter Christiansminde ikke havde faciliteter der var store nok til at huse et rekordstort deltagerantal.

Derfor var indkvarteringsforholdene også en smule forringet i forhold til tidligere år. Ingen 4-mandsstuer med fjernsynet indstillet på Kanal København, men 16 mands stuer med køjesenge som i de gode gamle dage...

Fra Gemcee var der 3 mand repræsenteret: Korporal Fyhn, OKS-R Bargisen og OKS-R Steffensen (Hein havde allerede gået kontrolmarch i England, Royal Air Force-marchen, -TH).

OKS-1-R B.R.K måtte melde fra i sidste øjeblik, men nupper istedet Slagelse ultimo juni som kontrolmarch (og hvis han ikke gør, får han slag)

Alle 3 Gemcee´er der var med i Christiansminde går i 2009 på holdet STKMP/I/LG:

Fyhn har i år påtaget sig rollen som holdfører, Steff har pumpet cyklen og skal være ordonnans, mens Bargisen er blevet headhuntet til, som erfaren gænger, at give de mange førstegangsgængere på holdet noget moralsk opbakning (skål!).

Ialt stillede 10 kontrolgængere klar til march lørdag morgen, heraf hele 8 førstegangsgængere!
Desværre måtte 2 af de nye gængere udgå efter lørdagens march, mens en ny gænger mere gennemførte, men nok er tvivlsom til start i Holland.
1 kommentar:

Hr. T.H. sagde ...

Kom nu, Robert! :-)