onsdag, august 03, 2011

Marchgardisterne er på net igen!

Engang havde hjemmesiden gemcee.blogspot.com faktisk en hel del læsere, for en marchhjemmeside, i hvert fald - det vidner over 7.000 hits om. Med udgangen af 2007 løb det hele imidlertid lidt ud i sandet. Primært fordi undertegnede webmaster fra déraf til nu har opholdt sig kun ganske liden tid i Danmark (et halvt år i Århus tæller ikke som Danmark).

Nedenfor: Læs mere om, hvordan og hvorfor vi genoptager bloggen!


Med webmasteren hjemme igen, og med MAKONI 2012 under opsejling, er det tid at genoplive denne blog. Som tidligere vil det primært være små reportager fra forskellige marcher, der vil fylde; både officielle ture og vores egne træninger, som ofte er svært fornøjelige at deltage i, siden ægte bjørnebanditter går bedst med voksensportsdrik som brændstof.

Som det fremgår, har vi ændret navn og url-adresse. Den 30. december 2009 blev vores gode ven og marchbuddy Bjørn, kendt som BRK, taget fra os ved en trafikulykke. Vi har været i tænkeboks for at finde ud af, hvordan vi kunne ære Bjørns minde, og er kommet op med navnet Bjørnebanden. Uhøjtideligt og i BRK's ånd.

Bjørn Richard Kærgaard "BRK" Jensen, overkonstabel af 1. grad (R) med mere, samt en kær ven, elsket af mange.
Født 13. december 1974, død 30. december 2009.
Bjørn efterlod sig hustru og en lille datter.

Første indlæg på den genoplivede, omdøbte og omdesignede blog er en beretning fra Litauen, hvor man i år gennemførte en 2x100 kilometers march. I perioden 2003-2008 blev en lignende tur årligt arrangeret af den litauiske hærs logistikregiment, men grundet manglende entusiasme løb det ud i sandet. Blandt andet af den årsag har militærfolk i civil sammenhæng stiftet en vandreorganisation, og undertegnede deltog altså i den nye udgave af denne 2x100 kilometer-march, som den første dansker. Læs om den oplevelse her.

Desuden er følgende punkter blevet opdateret:

Vi håber, at folk i vandremiljøet vil finde det værd atter at slå et smut forbi hjemmesiden nu og da.

Bedste hilsner på vegne af Bjørnebanden

Thorbjørn Hein

***

Flere bjørnebanditter deltog naturligvis i årets Nijmegenmarch. Det skete i rammen af Stabskompagniet, 1. Bataljon, Den Kongelige Livgarde, og Per Ole var holdfører. 20 gængere, hvoraf hele 13 var med for første gang. Alle kom igennem via godt teamwork og et par gode ordonnanser. Her belønnes holdføreren med en lille overraskelse efter medaljeoverrækkelsen.

Ingen kommentarer: