lørdag, februar 17, 2007

Den Kongelige Livgarde, Nijmegen, 2000


Gemsier: BRK og Hein, sidstnævnte som holdfører.

Dengang havde ingen fundet på at forbyde sabel som marchudrustning, og hvor kedeligt, at man ikke mere må.

12 kommentarer:

Anonym sagde ...

Brocks ser sgu lidt forundret ud...
Godt billede
Robert

Hr. T.H. sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Hr. T.H. sagde ...

Ja, hæ, marchmaskinen Brocks undrer sig vel over, hvordan det er lykkedes ham at komme ud af sengen den morgen? Men nu var det selvfølgelig også kun første dag.

Jeg ser i øvrigt ganske bleg ud, lagde jeg mærke til, da jeg genså billedet, og siden kom jeg i tanke om, at 2000 jo var året, hvor jeg pga. en beskidt Camelbag kastede op fire-fem gange på førstedagen. Al væske hver gang. Premierløjtnanten var en anelse presset, da han kom i mål.

Tak til den superseje feature det er at have den servicemindede danske delegation i Heumensoord. Jeg fik af den flinke læge medicin, der kunne holde maden i mig, og ved aftenstid var jeg på toppen. Efter en meget tavs holdfører på Dag 1, blev dag 2, 3 og 4 ren Danish Song Contest - med temaet Hey, hey, rock'n'roll!

/TH

Anonym sagde ...

Jeg husker det som var det i går, da PL kastede op få centimeter fra overkonstablens ny pudsede støvler.. da overkonstablen var igang med at lade vandet, var det ikke det år ordet "TOILLETEN" blev opfundet??

BRK

Hr. T.H. sagde ...

Ja, det var utrolige billeder, og så midt inde i en af byerne med masser af publikum til seancen!

Men TOILLETEN?? Det ved jeg ikke. Hvad betyder ordet? Har aldrig set det før.

T

Anonym sagde ...

Nej det var det første år stive hening var med, 4 gylden i hånden også i let løb frem foran holdet og lede efter et toilet hver eneste morgen, mens hening spurgte samtlige hollændere han mødte: TOILLETTEN????

Brk

robertkrogh sagde ...

Det er fuldstændig korrekt BRK. Havde lidt svært ved at regulere

robertkrogh sagde ...

Det er fuldstændig korrekt BRK. Havde lidt besværligheder med at styre mine peristaltiske bevægelser som det vist nok hedder...
Fik dog ikke hilst på Ulrik ude på ruten som visse andre, selvom det var tæt på ved det famøse slagteri. Har i mine unge dage gjort rent hos en slagter så det er en arbejdsskade.

Anonym sagde ...

Det er ikke et slagteri, vi går forbi men derimod en fabrik der laver Heinz tomat ketchup...

BRK....

Anonym sagde ...

Dvs., at du gemmer dig på det billede, Robert? Jeg har svært ved at skelne årene fra hinanden ... Læg også mærke til, at Jægeren har sløret sig selv ud af billedet! Det er altså lidt sejt lavet, der!

Hein

Hr. T.H. sagde ...

Til gengæld usselt nederen, at den falske løjtnant fra HJV, ham med det fine overskæg og det bornholmske navn, på billedet er trådt ud af kolonnerne, hvilket jeg uden øjne i nakken i ikke opdagede. Men på den anden side fuldstændig i tråd med hans skandaløse mangel på team spirit under hele turen. Først da han et par år efter blev ordonans for et LG-hold, gik det op for mig, at muligheden for dén medalje naturligvis var absolut eneste grund til, at han indlod sig på at være holdgænger.

Han er en af dem, der aldrig, aldrig ville kunne Makoni. Ikke på grund af dårlige ben eller fødder, men på grund af ikke-eksisterende holdning og egocentrisme in extremis!!!

Hov, skrev jeg det her på nettet? Ups. Men jeg står ved hvert ord. Fuck, hvor var det sølle, den opførsel.

Thorbjørn Hein, vred ved erindringen
;-)

Hr. T.H. sagde ...

Spiller da i øvrigt maks med de gamle nationalitetsafmærkninger.