torsdag, september 06, 2007

Hvordan står det til, hr. overkonstabel af første grad?


Per er vor (nuværende - andre følger) mand i Det Store A.

Hvordan står det til, Per?

Jeg regner ikke med, at du har tid til forfatte lange rejsebreve om livet dernede, men HVIS du nu får tid/lyst, er jeg 100% sikker på, at denne blogs læsere vil være interesserede. Og selvfølgelig vil vi elske fotos, hjerteblodet på en blog lavet til marchtosser, der kun lige kan klare et lixtal på pixi-niveau, hehe.

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Alt vel her, kan naturligvis ikke berette det store i dette offentlige forum. Kan dog fortælle at, i morgen lørdag bliver en stor dag. Der kommer ØL i handel i lejren! Naturligvis alkoholfri - men alligevel. Jeg skal forsøge at slæbe en kasse med hjem på orlov. Jeg ved at Tørstig Spice (Morten) vil sætte pris på den slags.

robertkrogh sagde ...

Tak for snakken mester! Du lyder sgu til at være i topform. Lad du nu bare de alkoholfri pils blive dernede...
Tog lige 2x5 km til DHL her i onsdags. Hvad min tid var, skal vi ikke komme nærmere ind på, men formen har været bedre. Og så skal specialeafslutningen fejres idag. Det skal selvfølgelig foregå under mottoet "Valby swinger", og her er det ikke jazz jeg tænker på ;-).
Vi snakkes!

Unknown sagde ...

Det kan godt være du skulle tage en enkelt eller 2 flasker er det der rævepis med hjem, så vi kan smage det, det kan være det kan bruges på cornflags.

Hr. T.H. sagde ...

Hey Per

Nej, klart nok, at du ikke kan skrive det store HER: Det skal naturligvis lægges ud på youtube med dødsmetal som underlægningsmusik! Eller måske ikke ;-)

Hvis du får trænet lidt march eller gået DANCON imellem ildkampene, kan du dog nok skrive noget uden at bryde sikkerheden ...

Hvis du har lyst til at ringe på et tidspunkt, da send mig lige en mail om hvornår, så jeg kan være klar ved telefonen!

All the best,

Thorbjørn

P.S. Jeg tilslutter mig Robert: Lad bare de fesne øl blive i Afghanistan! Brug mælk til dine cereals, Tørtig Spice!

Anonym sagde ...

Lixtal? Man må, på vegne af undertegnede, samt alle andre der eventuelt kunne have interesse i dette, ærbødigst anmode om en nærmere redegørelse for, hvad der menes med dette.

Anonym sagde ...

Er kun lidt misundelig på dig , da du befinder dig et sted med passende varme og sol. Kan melde at det store hus stadig står stunk om end der er en smule personale mangel ;-) Pas på dig, ligesom vi passer på os.

Anonym sagde ...

Valby Swinger? Det kunne have været bedre... Vi ser hvad der sker.

Hr. T.H. sagde ...

Hehehe. Angående lixtal, se denne udmærkede artikel på udmærkede wikipedia:

http://da.wikipedia.org/wiki/Lix

Hr. T.H. sagde ...

Fyhn, kan du evt. finde ud af, hvornår der påregnes DANCON-march i foråret 2008? Det kunne være, at det kører i en fast sekvens, selvfølgelig med justering for indtræffelse af krigshelvede.

Thorbjørn