tirsdag, maj 29, 2007

MAKONI-samling 3 - teaser

Ja, teaser, det siger man jo på moderne dansk i dag. I hvert fald har gemsiernes nethersker IKKE tid til at fedte rundt i timevis med bloggeri i de næste par uger. Lad mig derfor holde mig til det vigtigste:


1) MAKONI-samlingen gik overordnet godt for 3. deling, idet alle gennemførte de tre dage i godt humør - omend en kronisk knæskade har fået en til særdeles forståeligt at melde fra til næste samling og MAKONI i det hele taget. Derudover er det også ærgerligt, at vi har måttet afgive de fire deltagere (marchtosser) fra Team 004 til 2. deling, men derovre har frafald efterhånden reduceret holdet til mindre end de 11, der kræves for at medbringe en cykelordonans i Nijmegen.


2) Vi har nu gennemført det formelle krav, der stilles til alle danske uniformerede til Nijmegen: at man kan gå 2x40 kilometer med 10 kilo oppakning (eksklusiv vand til forbrug). Normalt går MAKONI-holdet kun med de tre-fem kilo, som basis med fornødenheder vejer. Nu røg der blylodder på i et par dage. Dét skrammel venter vi med at skulle belemres med igen indtil en skummel tirsdag morgen om et par måneder, når vi vandrer ud af Støvleporten i Heumeensord.


3) Distancer
Lørdag: 45,2 km (med vægt)
Søndag: 58,5 km (44,2 km med vægt)
Mandag: 35,6 km


4) Der var flere sjove oplevelser specielle for lige præcis denne marchweekend, og mange af dem blev fanget på kameraet!


5) Sidst, men måske vigtigst, der er naturligvis også billeder af undertegnede. Her kommer allerede nu et, til almen glæde og jubel rundtomkring på det ganske internet.

Ingen kommentarer: