torsdag, september 27, 2018

Program for 20 km MBM den 29. september

Morten Bargisen Memorial 2018. Præsidenten og formanden har holdt topmøde på Hvidovre Stadion, og der er nu en plan for årets slentretur (i civilt tøj) til kærligt og muntert minde om maskinmester, overkonstabel og vennernes ven Morten Bargisen.

Dette opslag er fra den den 24. august 2018.
Redigering torsdag 27. september: VI HAR OPGRADERET, så vi mødes nu i selveste stadions restaurant. Derfor kan man også møde til hygge allerede fra kl. 0700.

I 2017 var vi cirka 70 deltagere, og med Gardermarch i Høvelte dagen efter håber vi igen på god tilslutning også fra de, der ikke bor i Storkøbenhavn. Vi modtog kærlig kritik for nogle få ting sidste år, og til gengæld masser af ros for et fantastisk (sagde gæsterne) arrangement. På baggrund af kritikken har vi justeret længde af rute og vil udlevere en kortskitse, så de, der ikke kan følge med, kan gå i eget tempo, uden at hovedfeltet tit skal vente.

Andre optimeringer er, at vi i Hvidovre Stadion har en fantastisk base, der har rigelig gratis parkering, nem adgang med offentlig transport og mulighed for at låse bagage inde. Derudover får vi hovedforplejningen midtvejs, så vi ikke får køen, hvis alle i mål på én gang skal spise. Udover det er det en af Københavnsområdets bedste pølsevogne, der står for maden.

I 2017 fik vi et massivt underskud, og selvom vi har sat prisen op fra kr. 150 til kr. 200, vil det stadig ikke løbe rundt. Det gør vi med åbne øjne, for vi ønsker en festlig dag i Mortens ånd, og der skal ikke være smalle steder.

Ses på ruten!

20 km Morten Bargisen Memorial

29 SEP kl. 0900-1400 2018

Samlet plan

Startsted
Restauranten/sponsorlogen på Hvidovre Stadion

Indrykkepunkt
Hvidovre stadion, Sollentuna Alle 1, 2650 Hvidovre

Marchvej
Præcis rute tilgår; i år forventes distancen at holde sig tættere på 20 end 25 km

Udrykkepunkt
Hvidovre Stadion

Læs videre nedenfor.

Marchmål
Fanklubbens lokaler under hovedtribunen på Hvidovre Stadion

Formation
Frontmarch/klump/situationsbestemt

Afstand mellem gængere
Samlet efter marchleder, men efternølere opsamles (se Reguleringer)

Hastighed
6,0-6,9 km/t

Reguleringer
Faselinje PØLSEVOGN ca. midtvejs bruges som opsamlingspunkt for efternølere

Opgaver undervejs
Gå ordentligt, hyg og snak, drik lidt øl eller soda

Fælles bestemmelser
1) Møde, hygge, croissanter ved startstedet kl. 0700-0859
2) Deltagergebyr på  DKK 200 betales helst forud (Nordea reg. 2252, konto 6278 755 612) med anførsel af navn, eller på dagen kontant
3) Pris inkluderer øl, vand m.v. undervejs foranstaltet ved følgekøretøj under kommando af Metallisk Overordonnans Gert H.
4) Pris inkluderer også hotdogs m.v. grillet mad ved og omkring pølsevognen "Verdensmesteren" ved Åmarken Station (læs mere i artikler om byens bedste pølser her og her.)
5) Kortskitse udleveres til de, der måtte være usikre på at kunne følge tempoet
6) Påklædning er civilt tøj, ikke uniform
7) Forventet ankomst til marchmål er kl. 1400
8) Spørgsmål kan stilles på MTBB's facebookside, Marchgruppe DK eller direkte til Per Ole eller Thorbjørn. Forhåndstilmeld gerne til Thorbjørn på thorbjorn@degulestokke.dk

Hvis du ikke kendte Morten Bargisen, og vil vide lidt om, hvordan det kan være, vi afholder denne lille tur, kan du læse Mortens nekrolog, skrevet med input fra Per Ole, Jonas og familien.


Ingen kommentarer: