lørdag, marts 12, 2016

Reportage: Burning Love Classic 2016

Kun en tåbe frygter ikke havet

Det sortladne ocean er en mægtig naturkraft, og selv Fiskerihavnen ved Sjællandsbroen kan være farefuld for den uforsigtige; endnu engang bød Burning Love Classic på uventede begivenheder. De vante elementer var imidlertid også til stede, hvilket gjorde dagen til marchhygge af høj karat.

af Thorbjørn Hein

For de ikke indviede: BLC, Burning Love Classic, er en ført 20 km-march, der har rod i en træningstur med fire makkere, der sluttede dagen af med hjemmelavet brændende kærlighed. Der er sket lidt siden dengang i 2007, og efter forskellige varianter af rute og madlogistik har vi nu fire år i træk holdt os til et koncept med ruter i naturen omkring Valby, Sydhavnen og Hvidovre og efterfølgende beværtning på Café HP. Således også i 2016; her får I en reportage fra dagen.

Læs hele artiklen ved at trykke her.

Opdatering 1: flere billeder er tilgået her.

Opdatering 2: Tilbagemeldingerne på BLC var så gode, at I godt kan sætte kryds i kalenderen den 8. oktober til Danish Hotdog International.


Fra nær og fjern
Mindeværdigt fra årgang 2016 er, at hele fire norske vikingevandrere sejlede til København med det hovedformål at spadsere sammen med os, ligesom OMI, Oksbøl Militære Idrætsforening, havde tilrejsende repræsentanter.

Norske Viking Strollers med deres diplomer og i bevægelse. Sidstnævnte dur egentlig ikke til opstillede fotos.
Hein, der peger på OMI-mærket i selskab med OMI'er.
Der var også andre nye ansigter og mange gengangere fra tidligere år, og det er naturligvis en stor cadeau til arrangementet og tilsvarende en stor glæde for os som arrangører.

Derudover vil ingen nogensinde glemme marchdebuttant Martins vellykkede anstrengelser for at sprede munterhed i resten af feltet.

Gænger løb af stablen
Martin nød ligesom os andre godt af forplejningen på Toftegårds Plads ved start - der var gang i Gerts Ordonnansbiks allerede en halv time inden første skridt var taget. Da vi nåede Fiskerihavnen efter fem km, var der således en flok, der styrede mod mole og bedding for at bidrage til områdets vandstand. Der viste sig at være meget glat ved beddingen ... Der har tidligere år været baderulle til BLC, men det er dog første gang, vi oplever nogen springe i fuldt påklædt, uden skiftetøj og i snævert omkring nul grader celcius lufttemperatur.René Kokspang fra Team High Five var redningsmanden, der via en bekendt i området skaffede den ulyksalige vinterbader adgang til en glemmekasse med tøj. Således lettere forsinkede, men stærkt opmuntrede, gik vi resten af dagen med bevidsthed om, at vi alle havde oplevet BLC-historie blive skrevet. Martin tog i øvrigt episoden i stiv arm - godt gået (på kolde fødder i våde sko).

Så er der fotografier for resten
Vi lader billederne fortælle resten af historien om i dag. Tak til alle deltagere, hjælpere og gæster ude på ruten (kæmpe shout out til Original Beagle Boy Robertus). Ses ude på den givne rute, peeps.

/TH
Opdatering: flere billeder er tilgået her.

Ingen kommentarer: