mandag, juni 02, 2014

To bjørnebanditter gennemfører 2x100 km i Litauen

Ekstremt. Stort tillykke til bjørnebanditterne Andreas Knudsen og Daniel Rindorf, som efter et par års tilløb i den forløbne uge gjorde alvor af intentionerne: Søndag den 1. juni kom de i mål efter 2x100 kilometers march. Landet var Litauen, ruten var stier og veje mellem byerne Kaunas til Jurbarkas t/r. Som det ses på hosstående billede, viste Andreas og Daniel gooood stil, når redaktøren nu skal sige det, ved at stille til medaljeparaden i M/69-uniform. En stolt livgardetradition til denne specielle march er vel nu ved at være etableret. Links til billeder nedenfor.

De fire andre på billedet er henholdvis en spansk soldat, der var sej nok til at bære sit nationalflag under turen, samt tre local nationals, der er glade for militær "re-enactment" fra tiden under USSR's åg. De sås ude på ruten som kolorit på en kontrolpost. Et er 100% sikkert: De overvægtige herrer i besynderlig mundering har ikke lige gået 200 km.

Facebookalbummer herher og her, hvor der er hundredvis af billeder fra eXtreme 2014, inklusiv mange af Andreas og Daniel.

Reportage fra 2011 om første bjørnebandedeltagelse i eXtreme.

Ingen kommentarer: