mandag, februar 11, 2013

Reportage: 21 km Den Maritime Fastelavnsmarch 2013 (4/9)


Godt nok var der en række sodavand og øl at vælge imellem, men der var ikke Carlsberg. Derudover kom der fra en anden gænger melding om, at toiletpapiret næsten var sluppet op på dametoilettet. Der var hverken Dyrlægens Natmad eller røde pølser, selvom der endda var annonceret med sidstnævnte.

Sådan kunne man blive ved, ren elendighed det hele, og det var det selvfølgelig ikke i virkeligheden. Der var gode ting at vælge imellem, varme i lokalet samt flotte omgivelser, så vi blev et par øls tid.

”Skandale: Marchgænger hårdt kvæstet på uansvarligt anlagt rute.” Det var en af arbejdsoverskrifterne til denne artikel, og som vi truede Erik med. Laila Carlsen var uheldig at snuble over en brækket flise og fik en eftertrykkelig hilsen fra underlaget.Erik Tofte lover bod og bedring og giver hånd på, at han vil stramme rastetjenesten kraftigt an. Det er pjat, for det var en super rast. Håndmadder og replika af gevær M/75 i baggrunden.

Maritim multibegivenhed
Og bum, en time senere var vi tilbage ved Marinegården, hvor turen var begyndt lidt over ni. Bortset fra et par damer, der af uvisse årsager var startet næsten en time før os, var vi de første hjemme fra 21 kilometer-ruten, men der var masser af folk i Marineforeningens flotte lokaler: Der var en del, der havde taget de kortere marchruter og derfor sad og hyggede sig, men derudover havde der i vores fravær været tøndeslagning med deltagelse af omkring 25 børn. Desuden var frivillige ved at dække op til fastelavnsmiddag for dem, der havde meldt sig til den.

Næste side: Det siger deltagerne: Kia Tørnstrøm
Side 1-2-3-4-5-6-7-8-9

Ingen kommentarer: