onsdag, april 25, 2007

Ringborgmarchen - fredag

Fredag eftermiddag begav Gemcee East sig i samlet flok mod Vejle, hvor vi for første gang skulle deltage i Ringborgmarchen. Per Ole Fyhn havde arrangeret køretøj, og i vanlig koordinerende og hjælpsom stil foretog han opsamling af de glade marchgængere rundtomkring i København.

Jeg har opgivet at skrive en reportage inden ugen er omme, så her kommer bare billederne. Tekst tilgår!

mvh

Thorbjørn


Gemsierne er fremme fredag aften, efter den som sagt af Fyhn koordinerede motormarch. Schnieber skaber sig som sædvanligt som en idiot. Flere billeder nedenfor."Hendes Majestæt Dronning Margrethe den Anden af Danmark."


Lidt leute havde fundet vej til fællessalen fredag aften. Vi gik imidlertid målrettet efter det sted, hvorfra der strømmede en infernalsk støj af bægerklang og højrøstet tale, nemlig -


- kælderen! Hvor Team 004/Karup Fodslaw har deres base, når der gås Ringborg. Fra venstre forfatteren, onkel Ørum, Fyhn med fin svenskerhat, Maybritt og Tue.


MA signalerer pondus.


Og her er der nogle folk - som sidder rundtomkring et bord.


Hei! Det er jo Aina fra Norge! Noget mere fotogen end den gennemsnitlige gænger fra Ringborgmarchen - det er vel ikke en overdrivelse?!

2 kommentarer:

robertkrogh sagde ...

Det ser jo godt ud.
Stødte lige på denne her march
http://www2.fjallraven.com/classic/

Anonym sagde ...

Jeg tror at det er en super fed march fjallraven classic, jeg overvejede den tidligere i år. Det er bare røv langt til Kiruna. Opstillings prisen er 1300 svenske, men er vist nok incl mad.
Tolle