onsdag, februar 07, 2007

POF: Bambi-stifinder på glatis

Per Ole og en gnaver. Det er Per Ole til venstre.
De sidste to lørdage har gemsierne fået gjort noget ved det.

Den 27. januar gik vi en tur arrangeret af Fyhn, i et fantastisk vejrlig: 20 km i god fart, jomfruelig sne, tindrende frost og klar sol over landskabet. En del af turen var i terræn. Her fik Fyhn lejlighed til at føre det lille hold (det var kun Robert og undertegnede, der også deltog) på en mystisk afvej hen over en gennemfrosen knoldemark.

Da Fyhn, en mand med pondus (det er al den styrketræning, siger han) begyndte at gå igennem isen over de store vandpytter, så vi os om efter en udvej; vi var på det tidspunkt et sted med relativt høje volde på begge sider.
Hvad er lidt vand om nogle Ecco Ultimate, kan man spørge, men nu var den kære rutelægger jo kun iklædt sine åbenbart fantastiske løbe-/vandresko, og vi andre var da heller ikke vildt begejstrede for at skulle finde ud af, hvor dybe de vandpytter egentlig var. Så huhej, henover den ene vold, som bestod af frosen jord og skarpe sten. På trods af, at han havde medbragt smarte krigskamphandsker udleveret i IRAK, valgte vor stifinder at kure ned på den anden side. Glat var det, og som sagt skarpt: Manden formåede at flænse sin ene hånd seks-syv steder - og handskerne, ja, dem holdt han i hænderne?? Heldigvis er Fyhn som en god soldat forberedt på det værste, og op af rygsækken kunne prompte fremdrages enkeltmandsforbinding og fine plastre, så efter dette fjollede intermezzo gik turen videre.

En god dag, hvor vi holdt en gennemsnitsfart på cirka 6,4 km/t, inklusiv en rast. Og som en bonus indledte vi med fælles morgenmad hos rutelæggeren klokken 7, og ramte så asfalten kl. 8. En fin formel, som vi vil gøre til standard. Efter marchen indtog vi i øvrigt en øl og en gang smørrebrød på en café lige inden mål.

Lørdagen efter, den 3. februar, var udgangspunktet igen hos Per Ole "Bambi" Fyhn i Valby, og denne gang var der blandt andet både spejlæg og hjemmelavet brød på menuen kl. 7, inden vi lidt forsinket kom af sted. Denne gang var også Morten Bargiesen i flokken, og endnu mere særligt, Carl Frederik var søreme også blevet overtalt. Den unge PL-R fik sin sag for! Det var lang tid siden CF havde gået sidst, og vi gik godt nok til makronerne i lørdags!

Carl Frederik.

Robert havde lagt ruten via http://www.iform.dk/, så vi ved, at den var på præcis 23,1 kilometer (og NEEEEJ, der er ikke noget, der hedder "en kilomet", for fanden! Det hedder "en kilometer"! I siger vel heller ikke "der er en met over til min bajer?!). Vi holdt rast på Kastellet med en kop kaffe. Der havde vi allerede lagt et rigtig udmærket tempo på mellem 6 og 6,5 km/t, vil jeg tro. Efter rasten tog fanden ved os! Da vi passerede Jagtvej 69, var det, som om artiklens forfatter blev lidt sammenbidt over alt det med Ungeren, så ned ad Jagtvej og Falkoner Allé var vi på et tidspunkt oppe på knap 8 km/t. Det er at banke derudad, så velkommen tilbage til træning, Carl Frederik! Manden har en god grundform, så det, om jeg så må sige, gik.

Endnu en flot dag med klart vejr, hvor vi kom i mål efter kun 3:21 timer. Det giver en gennemsnitsfart på præcis 7 km/t, inklusive rast. Det er rigtig godt, især, når skribenten her kan melde, at ben og fødder var så godt som umærkede efter præstationen. Træning er nu også ultimativt vigtig, når målet er så ambitiøst som at gennemføre http://www.makoni.dk/. Og igen afsluttede vi på samme café i Valby, denne gang stod den på rigelige mængder af biksemad.

Næste lørdag er gemsierne optagede af diverse, men søndag udgår der er lille hyggetur fra Valby til Parken, hvor FCK endnu engang står over for den let løselige opgave at ydmyge snifferne.

Thorbjørn Hein

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg får helt dårlig samvittighed, når jeg læser hvordan i går til den... Overkonstablen må vist hellere komme igang!!!

BRK

Anonym sagde ...

Du kan jo bare kigge over en weekend hvis det er Bjørn og tag Tolle med. Vi er blevet dygtige til at lade de våde varer vente til efter marchen... At nogle af os så er mindre gode til at holde sig på dydens smalle sti aftenen før - det er en anden snak. Der er nu ikke nogen bedre kur mod tømmermænd end en go marchtur men for sevan hvor det sutter mås når man er ude på ruten.
Robert

Anonym sagde ...

Ja Tolle er frisk også har jeg en ny kandidat til gemcee, han er godt nok garder"husar", meeeen overkonstablen kan stå inden for ham...vrinsk!!!

BRK

Anonym sagde ...

Så har Oks 1 Bambi taget det voldsomme skridt, at træde in i et nyt årtusinde.. Ja jeg har sgu købt pc! Og enda kommet på net (ja jeg fik selvfølgelig hjælp, og jeg sidder og skriver iført fragbriller - jeg er angst).
Iøvrigt var det mine Inter Champions League handsker jeg havde i hånden den dag på glatis, og de skal bestemt ikke tilsmudses.