mandag, august 28, 2006

Østgemsierne til træning

Morten Bargiesen indtager øl.
Fællestræning. Robert "Henning" havde arrangeret en 25-kilomtertur lørdag den 26. august. Startområdet var noget af det mest classy, man kan forestille sig, nemlig Enghave Plads. En del bumser sad og fyldte bajer på sig allerede, klokken 8 om morgenen, og da Robert jo er Henning, stod han naturligvis klar med ølse og Blå Gajol til de fremmødte gemsier. Efter 40 minutters afslapning og stemningsnydelse gik starten så.

Billederne nedenfor lider for fleres vedkommende af en vis uskarphed - muligvis fordi fotograf og skribent, Thorbjørn Hein, havde cyklet til Enghave med en lækkende flaske vand i samme taske som kameraet ...Robert bad to unge damer, der hastigt var på vej hen over pladsen og væk fra bumserne, om at tage et holdbillede. Bemærk, at både Hein og Fyhn bærer trendy hawaiishorts fra H&M. En ny mode blandt gemsierne? Bemærk også Roberts velvalgte påklædning til en march i sensommeren: stor, varm trøje og stramme jeans.
Så er vi sprunget næsten tre timer frem: Første og sidste rast på turen, ved en kiosk i Brøndby Øster. Hein er på en mager væskeindtagelse (til gengæld købte han både kildevand, mineralvand og det afbilledede).
Fyhn ringer til sin bookmaker: Der er heste, der skal spilles på, og hvorfor ikke gøre det, mens man drikker ølser.
Robert har overskud til at nedsætte sin lungekapacitet før det sidste stræk hjem.

Morten er fornuftig.

Hein poserer i sin af growleren Dave Ingram forærede Downlord-T-shirt.

Så er fortroppen tilbage på pladsen, og de to bumsetyper drikker naturligvis øl for tredje gang den dag. Men hvor er Henning???
Ahh, dér var Henning, seks minutter forsinket. Hein, Fyhn og Bargiesen inde på 3:53 timer, Robert på 3:59. Alt i alt godkendt for en 25-kilometer.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Sikke nogle fantastiske billeder... Jeg ligner satme en på 45! Der er herved nedlagt forbud mod at tage billeder af mig i profil, specielt i en bagstivert med en pilsner i hånden. Ellers en fornuftig tur, jeg var sgu en smule presset - det indrømmer jeg gerne. Måske skulle jeg have undladt de to store belgiske fadøl mellem 2 og 4 lørdag morgen, jeg ved det ikke.
Vi ses forhåbentligt inden længe til endnu en spadseretur.
Robert