torsdag, september 28, 2017

MBM bliver den største march for BB nogensinde

Update. Hold da op. To dage før 21 km Morten Bargisen Memorial (MBM) løber af stabelen, har vi modtaget forhåndstilmelding og betaling fra ikke mindre end 36 deltagere: 16 fra Marchsektion Østjylland, 12 fra Øglerne (internationalt hold) og 8 fra Team High Five (internationalt hold). Ud over de fra andre dele af Danmark tilrejsende gængere er der således repræsentanter fra både Norge, Sverige og UK.

BLUF:
  • Der er dyrlægens natmad-smørrebrød og kaffe allerede fra 0800 til marchstart kl. 1000 lørdag d. 30. sept.
  • Start- og mødested er togvognen ved Kulturhuset på Islands Brygge, et minuts gang fra Langebro (kort)
  • Vi forventer i hvert fald 60 deltagere og endnu flere til hyggen bagefter
  • Der kan betales på dagen; betaling inkluderer som annonceret forplejning undervejs samt hotdogs ad libitum i to timer efter ankomst til mål
  • Militære deltagere: Husk, vi går i civil
Lad mig berolige andre interesserede: Der var ikke krav om forudbetaling for de kr. 150, men superfedt og tak til de, der har foretaget sådan. Vi forventer ca. lige så mange andre gængere, som der plejer at være til Burning Love Classic, så alt i alt skal det være vores vurdering, at vi bliver ca. 60 marcherende. Derudover har rigtig mange af Mortens gamle venner og kolleger meldt, at de vil dukke op til hyggen efterfølgende, med pølsevogn samt mulighed for at nyde en bajersk på Café Haraldsborg, som var Mortens stamsted.
Duk gerne op i HIF- eller Liverpooltrøje, hvis du ejer sådan

Det er jo nemlig Morten, hele denne begivenhed handler om at mindes. Det gør overhovedet ikke noget, hvis du ikke kendte Morten i forvejen, og vi går ikke med sørgebind, ej heller forventer jeg en andægtig stemning. Næ, jeg tror bare, at den gamle maskinmester ville have knuselsket at være en del af det her set-up, som korporal Fyhn har organiseret. For vi, der kendte Morten, er det lige i skabet, og hvor er det fedt, at alle jer gængere vil komme og skabe dagen på ruten, og skønt, at andre vil slutte sig til bagefter.

Det var ordene, frit associerende. Hvis du har siddet på hegnet, som man siger på engelsk, og ikke helt har været sikker på, om det var værd at dukke op på bryggen lørdag, må jeg bare sige: Det bliver stort.

Vi ses på ruten

Thorbjørn Hein
Morten Bargisens tidligere delingsfører og stolt over at have været hans ven

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

bare et ord
FEEEEDT

hilsen Tim

Lars Bargisen sagde ...

Hej drengene!
Ville gerne ha været med!
Men tjenesten tillod det desværre ikke.
Men min tænker vil være med jer den dag.
Og jeg ved af det er lige i Mortens ånd!!
Ha en hyggelig dag.
Mvh.
Lars Bargisen