fredag, januar 04, 2008

Medaljelir: DANCON/UNMEE Halvmaraton



Løbet foråret 2001 af Thorbjørn på 1 time 35 minutter. Let kuperet terræn, grusveje. Ca. to kilometer over havets overflade.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg løb på samme dag på 2 timer efter en uge i sygesengen med diarré.

Bakterier har åbenbart ret gode vækstbetingelser i 30-40 graders varme, dertil ligges ualmindlig dårlig håndhygiejne og 30-40% af styrken er ukampdygtig.

Det fik en ende da Thorbjørns drenge måtte lege støttepædagoger og kontrollere, at folk vaskede hænder inden de gik ind for at spise.

/Birch

Anonym sagde ...

Halløj.
Håber at alt er vel derhjemme.
Jeg kan allerede nu varsle, at jeg byder på forfriskninger på Ellebo lørdag den 23 februar. Jeg satser på at være hjemme inden da.
Noget nyt om turen til London Matta?
Hvorledes med tilmelding til Nøøøøjmegen, er der sendt noget ud fra HPRD, og er du med BRK?
Vi ses.
Fyhn

Hr. T.H. sagde ...

@ Birch: hehe, tak for hukommelsesopfriskeren

@Fyhn og andre Nijmegeninteresserede: jeg mailede med Bo i går, og det er atter via ham, såfremt man er medlem af HPRD. Tag selv kontakt, drenge, og smid gerne en status som kommentar til et af disse blogindlæg, så vi kan få overblik over, hvor mange gemsier vi bliver i Holland i juli 2008.

/Thorbjørn - et andet sted end nu, om et døgn

Unknown sagde ...

Matta her, kan først købe billetter til kamp sidst på måndenen, eller den 8 feb.

Unknown sagde ...

Så er Matta baggen tilbage. Der er bestilt billetter til London. Vi rejser den fre. 7 og kommer hjem den 11. så skal vi bare have fat i fodbold billetterne. pris ca. 2170. det bliver kanon. :0)