mandag, maj 15, 2006

Kontrolmarch 13.-14. maj 2006

Lørdag-søndag d. 13.-14. maj gennemførte Per Ole, Robert og Thorbjørn (Gemcee East, a.k.a. Hunter Force) den obligatoriske K-march til Nijmegen. Marchen udgik fra Hjemmeværnsgården Christiansminde ved Jægerspris, var arrangeret af Hjemmeværnet og var i øvrigt yderst fint lavet. Thorbjørn fik kontrolvejet sin rygsæk fire-fem gange (der skal være mindst 10 kg. i den), som straf for sin kækhed, hver gang vi checkede ind ved rastepladserne. "Hunter Force" var åbenbart noget upassende kålhøgent noget at kalde sig ;-)

Det var hårdt, især for Robert og Thorbjørn, mens Per Ole var godt gående. Der var bred enighed om, at vi skal have gang i træningen! Dog havde vi fin fart i de stive ben og vabelbulnede fødder, idet vi kom ind som de næsthurtigste begge dage. Såfremt man går op i den slags, hvilket man naturligvis ikke gør, hvilket man naturligvis gør. Hehe.

Vi gik som en del af HPRD (the artist formerly known as ROID), og de tre andre vandrere dér fra - herunder pr. 2012 kaptajn Michael Bock - kom også ind i fin stil, så godt gået af alle.

Næste weekend går Klaus og BRK Grænsemarch, og når den er overstået, er vi alle klar til spas i Holland.

Thorbjørn

Se billeder fra turen her.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja, det var dælme en god weekend - det var sgi den rene luksus deroppe i Christiansminde. Jeg ligger på buffen i dag. Det er ligesom om at min højre fod er forstuvet. Men der er selvfølgelig en god grund: ingen træning. Ris til egen røv, så kan jeg lære det. Lægger du ikke nogle billeder ud Thorbjørn?
Robert

Anonym sagde ...

fin stil!!! vi tager sgu lige grænsemarch i weekenden, tolle, lyholm og undertegnede. T-shirts er næsten færdige, de er total fede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I hele næste uge tager jeg til Frankrig, så vi snakkes!

Hein, jeg regner med det er i orden at vi har papirene med til kontrolmarchen??

B.R.K.

P.S. jeg bliver sgu nok presset!

Anonym sagde ...

Hva øh, kommer der ikke snart nogle billeder Hein?
Robert

Anonym sagde ...

ja lad os få nogle billeder!!!! skal vi til Belgien og gå Dødsmarch?? vil gerne vide det, så jeg kan tage fri!!

B.R.K

Anonym sagde ...

Skal lige høre Per Ole når han kommer hjem fra de varme lande om han er klar. Skal nok gi besked hurtigst muligt.
Robert

Hr. T.H. sagde ...

Jeg skal ikke kunne udelukke Dodentocht, men det kræver en nærstuderen af kalenderen, hvorefter H'er og M'er må opvejes mod hinanden i beslutningsmatricen, udmundende i den endelige plan kampens førsel.

/HEIN

Anonym sagde ...

jep, det lyder godt, tolle ved hvor vi kan melde os til, det kan være at M. Hansen kan skaffe transport via LG...... men jeg tror vi skal skynde os med tilmelding!!!