fredag, januar 21, 2022

Nijmegenmarchen 2022 - tilmelding fra 4/2 2022


Spændende nyt på Dansk Nijmegenkontingents hjemmeside for en time siden: Der er optimistiske meldinger fra de hollandske arrangører.

Se nedenfor.


Nijmegenmarch 2022? Nu tror vi på det...!
21-01-2022 13:17:00 - Niels H. Frank, FO & Koordinator

Gårsdagens glædelige budskab fra Stichting DE 4DAAGSE lød; ’Vi agter at gennemføre Nijmegenmarchen 2022 og vi er i fuld gang med planlægningen’.
Det blev dog slået fast, at såfremt den grimme COVID pandemi skulle vise sit hæslige ansigt igen i form af endnu en stærk smitsom variant, kan man blive tvunget til at aflyse. I det tilfælde kan marchdeltagerne få deres marchgebyr fuldt refunderet.  

CMSC meddelte at man planlægger for en full scale opbygning af Kamp Heumensoord.
Dog vil lejrens indretning 2022 ikke helt blive som vi kender den. Den canadiske delegationschef meddelte, at Canada ikke kommer tilbage til Nijmegenmarchen før 2024. Dette skyldes ikke så meget COVID, men derimod gennemgribende strukturændringer i det canadiske forsvar.
CMSC anførte også, at såfremt der måtte komme regler og restriktioner f.eks. omkring afstandskrav og implicit medføre en nedscalering af antallet af lejrbeboere, bliver lejren ikke opført.

Dansk Nijmegen Kontingent har foreløbig anmodet om 500 deltagerpladser.

Prisen for transport til/fra NL, marchdeltagelse og ’Almost all inclusive ophold’ i Kamp Heumensoord kommer til at stige en anelse grundet almene prisstigninger og inflation.
Derfor kommer deltagelsen i Nijmegenmarchen 2022 til at koste kr. 3.100,00 pro persona.

Tilmeldingen starter fra fredag den 4. februar 2022 til og med fredag den 11. marts 2022.
Nærmere tilgår snarest muligt på denne hjemmeside.

***

Indlægget findes her på nijmegen.dk.

Ingen kommentarer: