lørdag, juli 20, 2019

Nijmegen 2019 med SJLR

Tidligere i dag ramte vi Antvorskov Kaserne efter en uge med uhørt godt marchvejr; som altid fest og farver på rute såvel som i lejr; samt ikke mindst 4 nye gængere ud af et hold på 12 + 1 Cyklende Bartender, og alle kom igennem. Størst respekt til Lasse, Diana/Nadia, Sune og Tobias, som debuterede i fin stil. De to sidstnævnte havde en stejl indlæringskurve hvad angår værdien af grundig træning, inden man tager ned for at gå 4x40 plus det løse km; det var flot, at de kæmpede sig igennem trods mange smerter. Nu er jeg hjemme i Nyboder og nyder, at det hele går heeeelt roligt. Heldigvis ingen vabler eller andre skavanker, kun et betydeligt søvnunderskud!


To brave gaster fra F362 PETER WILLEMOES samt en orlogskaptajn fra AKO med spændt 3A-jakke på Charlemagne efter medaljeuddeling. Ud over de to gaster fra WILM var der to andre debutanter på SJLR's hold i år, nemlig en mandlig kaptajn fra Livgarden og en kvindelig civilansat fra Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Alle kom hjem! Og de tre på billedet gik de sidste fem kilometers indmarch i uniformer som afbilledet - holdning.

16. gang med fuldt gennemført 4-dagesmarch. Dertil kommer 2006 (aflyst efter dag ét grundet varme) samt 2001 (ordonans). Den danske medalje med to-tal er for MAKONI i 2007 og 2012 (bæringsberettiget ifbm. Nijmegen, se her).

SJLR marcherer ud på ruten lidt over kl. fem torsdag morgen, hvis jeg husker ret. Foto: Hung.

Ingen kommentarer: