tirsdag, august 15, 2017

Nyt om marchen den 30/9 2017


Seneste nyt om marchen til Mortens minde er, at det hele kommer til at foregå på Islands Brygge, som var Mortens hjemstavn. Starttidspunkt er 30/9 kl. 10.00 (lidt senere end oprindeligt planlagt, med henblik på, at jyske deltagere kan nå frem), stedet bliver kulturhuset på Islands Brygge. Allerede fra kl. 08.00 er der for de morgenfriske mulighed for at hygge sig med kaffe og croissanter.

Marchruten vil blandt andet komme forbi en rast på Nokken, hvor Morten tilbragte mange, mange weekender i sit liv. Undervejs vil der i øvrigt i prisen på 150,- kr. være forplejning inkluderet i form af øl og vand, ligesom det kendes fra Burning Love Classic.

Mål bliver lige ved siden af startstedet, nemlig ved Café Haraldsborg. Uden for Haraldsborg opstilles en pølsevogn, vi lejer i to timer. Her vil der inkluderet i prisen for marchen være hotdogs ad libitum i perioden, mens Café Haraldsborg jo har både det ene og andet hvad angår våde varer til en billig penge.

Læs mere nedenfor.

Det er i høj grad muligt at slutte sig til selskabet, selvom man ikke ønsker at gå turen. Pris for "kun" at kværne hotdogs skal vi lige regne på.

Vi glæder os helt vildt til en fantastisk weekend i marchens og venskabets tegn!

På vegne af Marchteam Bjørnebanden

Per Ole Fyhn, formand, Daniel Rindorf, kasserer, og Thorbjørn Hein, præsident

Vis din interesse eller intention om deltagelse ved følge denne event på Facebook: 21 km Morten Bargisen Memorial.

Mulighed for køb af krus
Vi vil gerne gøre opmærksom på muligheden for at købe en souvenir med til minde om dagen, nemlig et fint MTBB-krus. Skriv på FB-eventen eller direkte til Thorbjørn senest den 31. august, hvis du vil købe et og få det udleveret til marchen. Se her.
Ingen kommentarer: