tirsdag, juli 11, 2017

Så er det om en uge!

SJLR i mål i Nijmengen, 2013. Hein var tilmeldt som enkeltgænger det år og gik på et nyt hold hver dag. Dag 3 samt indmarchen var med SJLR.
I eftermiddag smutter jeg forbi fodterapeuten. Lidt ekstra forberedelse til næste uge. På denne tid af dagen om en uge har vi nemlig været på ruten omkring tre timer ved første dag af Vierdaagse 2017!

Lidt nijmegenoptakt nedenfor.

For bloggerens vedkommende dækker "vi" igen i år over Sjællandske Livregiments Idrætsforenings/Soldaterforenings Nijmegenhold, bedst kendt blot som "Sjællandske" nede i Holland, forkortet SJLR. Marchteam Bjørnebanden kommer næppe igen til et stille et samlet hold til nogen march; faktisk er det kun lykkedes én gang, nemlig til 1864-Marchen i 2014 - hvor holdet i øvrigt endte med at være decimeret på dag 2 grundet afgang til tjeneste, enkeltgængertrang samt småskader. Det tætteste vi ellers kommer MTBB-hold er, når Per Ole har været holdfører for livgardehold med god repræsentation af senere bjørnebanditter, samt 2006, hvor vi dog hed GEMCEE (http://bjornebanden.blogspot.dk/p/the-name.html).

"Esther" - SJLR's estandart - foran bussen ved rejsestart i Slagelse.
SJLR er "mit" nijmegenhold nu, efter flere års flirt.

Bjørnebanden lever i bedste velgående som et sammenrend af glade marchtosser med baggrund i Livgarden - bare ikke som et hold. I stedet for Nijmegenmarchen er det årlige fikspunkt for os 20 km Burning Love Classic. Den glæder vi os til beværte igen i 2018.

/Thorbjørn Hein

Ingen kommentarer: